duit diut hehe

Saturday, 30 March 2013

kenapa aku suka Busuk.Org

Kenapa aku suka busuk sebab antara semua ping Aggregator di malaysia ni busuk.org la yang paling bagus.pendek kata tak banyak song le...log in lg bagus guna facebook je.

Peraturannya pun tak ketat biasa-biasa je cuma letak Widget je kat blog kita..

berapa banyak artikel pun korang letak tak menjadi masalah..yg penting bukan artikel lucah.

yang best nya lagi tentang Busuk.Org ni artikel senang nak masuk..paparan pun senang kita nak cari benda yang kita nak cari..

kita boleh letak apa je tajuk yang menarik pembaca..termasuk la gambar jelas sekali untuk dilihat..

yang bestnya juga Busuk.org ni  tidak papar kan nama blog..jd tak la blog yang popular je baru orang baca.blog yang baru bernafas pun berkelebihan mendapat trafik.

dah sebulan aku guna Busuk ni alhamdulilah unik visit pun meningkat..tQ Busuk.org

No comments:

Post a Comment