duit diut hehe

Wednesday, 13 March 2013

potong isteri 7 bahagian
Jakarta-seorang suspek yang bernama Benget @ situmorang@ Impus 36,membunuh isterinya sendiri akibat cemburu.

Impus tidak boleh menerima hakikat bahawa isterinya curang,Darna Sri Astuti 32, mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain.

Pasangan yang berkhawin selama 10 tahun itu sering bergaduh kerana Impus seorang yang kaki cemburu.Sehingga la dia bertindak luar fikiran dengan melakukan pembunuhan kejam ke atas isterinya.

dalam kejadian sabtu lalu suspek menutup mulut isterinya yang sedang tidur dan memukul kemaluan isterinya selain melakukan kekasaran yang menyebabkan kematian isterinya.

Akibat panik ,takut dan kebingungan menyedari isterinya meninggal dia pun mengambil parang dan memotong isterinya kepada 7 bahagian.. menurut ketua polis Daerah Metro Jaya,inspektor Jendral putut Eko Bayuseno.

Dua hari kemudian ,Impus yang tidur bersama mayat isterinya yang telah dikerat kerat itu,suspek menyewa sebuah kenderaan awam untuk membuang jasad isterinya ke beberapa lokasi berlainan,dengan di bantu oleh seorang wanita bernama Tini, 38.

perbuatan Impus dan Tini bagaimanapun telah di lihat oleh saksi dan bertindak membuat laporan polis.
Menurut pihak polis 6 anggota isterinya di jumpai di Tol Cikampek makasar,jakarta timur dan bekasi.Tetapi bahagian anggotanya yang lain seperti kemaluan,punggung dan jantung masih belum di temui-AGENSI

No comments:

Post a Comment