duit diut hehe

Wednesday, 3 April 2013

Namron Pegang-Pegang Natasha Hudson Atas Kebenaran sendiri


Filem aksi, ‘Langgar’ yang bakal memasuki pawagam pada 11 April ini dijangka mengundang bualan hangat. Selain memaparkan banyak aksi-aksi ganas, terdapat juga beberapa adegan panas antara Namron dan Natasha Hudson. Apa tidaknya, kelihatan Namron memegang Natasha di tempat yang tidak sepatutnya.

Mengulas tentang aksi-aksinya bersama Natasha, Namron yang ditemui di majlis pratonton ‘Langgar’ pada Selasa memberitahu segala yang dilihat dalam filem itu hanyalah sebuah lakonan yang berpandukan skrip. Tidak ada niat yang tidak betul.

“Semua tidak bersetuju kalau saya dikatakan cuba mengambil kesempatan ke atas Natasha Hudson. Apa yang dipertontonkan kepada umum hanya sekadar lakonan untuk memenuhi tuntuan skrip. Saya tidak melakukan perkara yang tidak dipersetujui oleh Natasha. Sebaliknya, sebelum penggambaran bermula, saya dan Natasha berbincang terlebih dahulu.  Kalau saya mahu ambil kesempatan, maknanya saya bukan seorang pelakon.

Sebagai gandingannya , saya tidak mahu mencederakan Natasha. Malah, dalam masa yang sama tidak mahu perasaaannya terganggu. Setiap kali selesai melakukan sesebuah adegan, saya akan mendapatkan maklum balas daripadanya. Saya mahu pastikan dia o.k,” ujar Namron berterus-terang.

Mengulas tentang kenyataannya sebelum ini yang mengatakan ada di antara lakonannya itu adalah aksi-aksi spontan, Namron memberitahu perkara sebegitu memang berlaku apabila seseorang pelakon beraksi. Ini kerana ia bergantung kepada situasi ketika adegan itu dilakonkan.

 “Sewaktu melakonkan watak  Radzi memang berlaku aksi-aksi  spontan daripada saya. Ia berlaku kerana dipengaruhi oleh situasi ketika adegan itu dilakonkan. Baik saya dan Natasha, masing-masing menghidupkan karektor masing-masing untuk memastikan watak yang diberikan kepada kami memenuhi kemahuan skrip. Natasha bagi kebebasan kepada saya. Dia tidak kisah asalkan tidak melampaui batas dan tidak tersasar daripada kehendak watak,” tambah Namron lagi.

Bercerita tentang cabaran yang terpaksa dihadapi ketika membintangi ‘Langgar’, Namron memberitahu walaupun ini kali pertama dia menggalas watak seorang gangster, tetapi dia tidak berasa tertekan kerana banyak berbincang dengan pengarah.

“Ini kali pertama saya pegang watak sebegini. Namun, saya tidak menghadapi masalah dalam menghayati watak itu. Sebelum penggambaran bermula, saya sudah berbincang dengan  pengarah. Saya jelaskan padanya, saya tidak biasa dengan watak sebegini dan dia memberi tunjuk-ajar.  Saya rasa cabaran utama ketika penggambaran filem ini ialah, ia dilakukan ketika bulan puasa.  Ada adegan yang memerlukan saya minum dan hisap rokok. Jadi, saya harus bijak melaksanakan adegan itu. Ingin saya jelaskan, saya bukan minum dan hisap rokok betul-betul pun, tapi nampak macam betul-betul,” ujar Namron.

Filem arahan Namron berjudul ‘Psiko Pencuri Hati’ dijangka menemui penonton di pawagan pada Ogos hadapan.

1 comment:

 1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...  Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...  Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...  Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
  Baca selanjutnya...


  SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...

  ReplyDelete