duit diut hehe

Tuesday, 14 May 2013

Hebat!!! Lelaki Asal Cina Menarik 1 Tan kereta Dengan Kelopak Mata


lelaki berasal dari Cina berusia 21 tahun ini adalah seorang pencinta bela diri Cina. Luo Deyuong berlatih seni bela diri Cina pada seorang guru tempatnya berasal yaitu di Guiyang. 

Dengan 2 buah kelopak matanya, Luo Deyuong mampu menarik kereta seberat 1.000 kg dimana kereta itu ditarik dengan seutas tali yang diletak pada kelopak matanya. kemudian, Luo juga menunjukan aksi lainya iaitu menarik kereta itu dengan mengikatkan tali itu ke piercing (tindik) yang ada di lehernya. 


Luo melakukan hal seperti itu kerana dirinya ingin melakukan perkara yang istemewa, seperti yang dilaporkan oleh Ananova.com, ”Aku benar-benar ingin melakukan sesuatu yang istemewa.” Selain menarik kereta dengan kelopak mata, Luo juga sudah melakukan 23  aksi yang cukup menegangkan seperti mengangkat 2 baldi air dengan kelopak matanya, menghentikan kipas angin eletrik dengan lidahnya dan juga berjalan atas kaca tajam. Seperti yang dilaporkan, aksi-aksi yang dilakukan Luo sudah tersebar hingga Mexico. 


Luo ketika ini berharap namanya dapat masuk dalam Guinness Book of Records. ”Aku benar-benar ingin menunjukan aksi ku di arena yang lebih besar,” kata Luo

No comments:

Post a Comment